Суббота, 2024-05-11, 20:27
Приветствую Вас Гость | RSS
САЙТ ЗА АСТРОЛОГИЯ,НУМЕРОЛОГИЯ И МАГИЯ
Главная
Регистрация
Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » МАГИЯ. ТАРО.НУМЕРОЛОГИЯ.ЕЗОТЕРИКА » НЕАСТРОЛОГИЧНИ ПРЕДСКАЗАТЕЛНИ ТЕХНИКИ » Сънищата на Вещичка
Сънищата на Вещичка
ВещичкаДата: Вторник, 2013-03-19, 10:44 | Сообщение # 1
Архангел
Группа: Администраторы
Сообщений: 58
Статус: офлайн
Правя тази тема за да мога да събирам наистина интересните си сънища на едно място и да не се налага да ги търся из другите теми.

Снощи преди заспиване поисках някакви насоки в живота си и обяснения... и сънувах следния, невероятно странен сън:

Намирах се на върха на планина. Там имаше много хора. Всички бяха едни такива усмихнати, добрички или поне изглеждаха добрички. Въпреки това обаче усещах някакво странно чувство спрямо тях - потайност, недоброжелателност или просто нещо, което ме безпокоеше.

Малко по-надолу от върха планината беше опасана от странни приспособления: хоризонтално разположени забити колове в земята и опъната тел между тях, а на теловете висяха стотици нещо подобно на онези дрийм кетчъри на индианците - кръг от пръчки и конци със закачени мидички и камъчета по тях - всеки дрийм кетчър приличаше на двуизмерно изображение на слънчева система. Всеки ред от тези колове опасваше напълно нивото на планината, на което се намираше. Тези редове бяха стотици до долу в полите на планината. Разположени през по-малко от метър един от друг.

Единствения начин да слезеш от планината е като легнеш на земята по гръб и се плъзгаш надолу под дрийм кетчърите. Мен точно това ме безпокоеше - първо що трябва да се търкалям като прасе и второ що трябва да се цапам. Права на върха огледах надолу и видях, че на определени места има пътеки покрай коловете и може да се мине по тях - малко по-заобиколно е отколкото да се пуснеш по права линия под дрийм кетчърите, но пък е по-чисто и безопасно. Вечерта забелязах следното: хората, които се суркат под дрийм кетчърите бяха като умрели и тогава избеснях. Не исках да умирам. Край мен се беше събрала тълпа от хора, които мислеха като мен. Взехме по едно одеало да се намятаме с него да не ни е студено в планината и решихме да слезем по заобиколните пътеки.

Събудих се...

Сега като се замисля сякаш тоя сън ми дава обяснението на нивата във Вселената и изобщо как един ВА е стигнал до най-долното ниво... Много странно. Някой има ли идея за съня и по какъв друг начин мога да го тълкувам?


 
kabalaДата: Среда, 2013-03-20, 11:46 | Сообщение # 2
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 187
Статус: офлайн
Това,което описваш на индианците,може да е свързано с улавянето на нещо и от кога използваш чуждици,бе??? Това си е ловецът на сънища. В съня ти може да е с друго значение- да се опитват да пленят някого,например,да го задържат
 
ВещичкаДата: Среда, 2013-03-20, 21:05 | Сообщение # 3
Архангел
Группа: Администраторы
Сообщений: 58
Статус: офлайн
Ами като забравих как се казваше на БГ, а па се сещах за английската дума cheesygrin и те ти чуждици. Пък и има думи, които си ги ползвам щото ме кефят бе tongue .

 
ВещичкаДата: Четверг, 2013-03-21, 12:07 | Сообщение # 4
Архангел
Группа: Администраторы
Сообщений: 58
Статус: офлайн
Странно... току що се сетих какво сънувах снощи.

Както си летях в нисък полет наоколо и видях група мъже. Останалите хора наоколо се страхуваха от тях - бяха хора-дракони. Не знам защо или как, но единият ми привлече погледа и полетях към него с викове: Драконе, спри! В този момент групата му спря и се обърнаха към мен. От всичко помня само очите на въпросния - сини, топли и заливащи с любов.

Това беше като гръм от ясно небе. Не зная точно като как да ви го опиша... Сродни души, среща с истинската ти "половинка", духовен партньор, "оня истинския" и прочие - и всичко това събрано в един поглед.

После летях с тях и правихме бели и номера на останалите хора и се забавлявахме страшно много cheesygrin . Опитахме да влезем в морето, но не успяхме. Събудих се...

Много странен и едновременно сякаш наистина преживян сън...


 
kabalaДата: Пятница, 2013-03-22, 00:33 | Сообщение # 5
Генералиссимус
Группа: Администраторы
Сообщений: 187
Статус: офлайн
секс ти трябва,сееееекс-)))
 
ВещичкаДата: Суббота, 2013-03-23, 14:30 | Сообщение # 6
Архангел
Группа: Администраторы
Сообщений: 58
Статус: офлайн
Оффф... айде пак се почна biggrin .

 
Форум » МАГИЯ. ТАРО.НУМЕРОЛОГИЯ.ЕЗОТЕРИКА » НЕАСТРОЛОГИЧНИ ПРЕДСКАЗАТЕЛНИ ТЕХНИКИ » Сънищата на Вещичка
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz