Воскресенье, 2024-05-12, 20:15
Приветствую Вас Гость | RSS
САЙТ ЗА АСТРОЛОГИЯ,НУМЕРОЛОГИЯ И МАГИЯ
Главная
Регистрация
Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » АСТРОЛОГИЯ » НАТАЛНА АСТРОЛОГИЯ » Марс в опозиция на Луната
Марс в опозиция на Луната
YayaДата: Понедельник, 2013-04-29, 22:04 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: офлайн
Разполагам с 3 карти с този аспект - двете са с Марс/Телец, Луна/Скорпион(кардинални домове), а третата е с Марс/Риби и Луна/Дева(падащ дом).

И при трите обаче забелязвам бягане от проблемите, заобикаляне на ПРЯКАТА конфронтация (иначе много се канят и навиват). Виждат конфликта, но се правят, че ги няма на мястото. Като щрауси са. Телец не е място за Марс, факт е. Но и при Риби не е много комфортно за тази огнена планета.

Имате ли наблюдения за този аспект при други знаци?
 
passion-desireДата: Понедельник, 2013-04-29, 22:55 | Сообщение # 2
Полковник
Группа: Проверенные
Сообщений: 246
Репутация: 0
Статус: офлайн
Марс -инициатива ,Телец-удобство,опозиция-сблъсък,Луна -потребност,Скорпион-интензитет,неподвижност-невъзмутимост,кардиналност -прав съм,по същия начин и другия случай ;
Марс в Риби-бягство от инициатива ,утвърждаване в полза на ...служещ на претенциозните си потребности ,адаптиращ се към ситуации.
Не може да очакваш от Марс в знаци ,които са пасивни ,да действа типично -инертен е ,а аспектите ще покажат докъде ...,дома къде 
Иначе аспект Луна /Марс -винаги има отношение към майката/жената и ако към него няма други аспекти ,особено в мъжка карта -трудно една жена ще задоволи потребностите на мъжа ,в женска -почти липсва адекватна комуникация майка-дъщеря .
 
FloraДата: Вторник, 2013-04-30, 01:08 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 27
Репутация: 0
Статус: офлайн
Yaya, вече можеш да добавиш към колекцията от карти с този аспект и моята. При мен обаче са в кардинални знаци- луната на трон, марсът в екзалтация в съвпад с нептун, за мен тези две опозиции на луната май са най-трудни за преработка. Най-общо казано го свързвам с импулсивнот и понякога желание за действие, но и лек размисъл, защото знам, че ако действам както е по марс, ще стане доста зле ситуацията. Иначе се опитвам да се сдържам, но имам един предел и май повече по марс си  действам.. а , може би се проявява най-вече в есктремни ситуации- когато човек се чуди дали да действа, спира го някакъв страх, но почти винаги есктремно вземам страната на марс и въпреки някакви страхове действам... и то импулсивно biggrin Срещам хора, които дефинират или луната , или марсът. според зависи .. тогава трябав един вид да взема страна. Освен това домовете са 12 и 6ти- имам голяма нужда да се осамотявам , за да си отпочина или да избягам от стреса.
 
passion-desireДата: Вторник, 2013-04-30, 10:52 | Сообщение # 4
Полковник
Группа: Проверенные
Сообщений: 246
Репутация: 0
Статус: офлайн
Флора,а не свързваш ли аспекта и с раздразнение ,че не  можеш да изразиш ,онова което искаш,въпреки че е в кардинални знаци и винаги каточ ели ти се налага да се съобразяваш с обстоятелствата ,с другите ? Венера в телец ти беше ,нали -мисля там може да "потърсиш ' помощ ,разрешение на конфликта ,защото аспекта е венерин .;)
 
FloraДата: Среда, 2013-05-01, 12:35 | Сообщение # 5
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 27
Репутация: 0
Статус: офлайн
Понякога го има това, че не знам как да изразя нещо на момента и изглеждам сигурно като някой стоик, но сиг. идва повече от луната в 12-ти, която така или иначе си прикрива емоциите несъзнателно. Но това за другите си е на лице. Едно от нещата, които най не харесвам е да завися от другите и от обстоятелствата, Като твърде независима и кардинална личност това просто ме побърква понякога- когато има 300 мнения, а не може да се реши нищо, когато обстоятелствата или хората , а не моите качества не ми позволяват да направя нещо и тн Ако правилно разбирам , аспекта опозиция марс-луна се води венерин? как би трябвало да се изрази тази помощ от венера на практика?
 
passion-desireДата: Среда, 2013-05-01, 17:57 | Сообщение # 6
Полковник
Группа: Проверенные
Сообщений: 246
Репутация: 0
Статус: офлайн
Аспектът "опозиция" е с характера на Венера ,защото винаги включва взаимоотношения, Аз-Ти ,оста 1/7-ми домове.Домът/ете , показват къде ще се случи /разиграе 'драмата " от съответния аспект.В случая с твоя радикс,Венера би ти помогнала да застанеш по средата на съответната опозиция ,защото един път е "царица " на аспекта ,и втори път при теб е на трон ,т.е. чрез венерините типични способности би разбрала какво "искат" съответно Луна и Марс .Осъзнавайки този конфликт гледната ти точка ,отношение към майка,жени ,дом ,личен живот ,утвърждаване,действия,идентичност,мъже , ще се променят ,което веднага ще те направи по-производителна,стабилна,мотивирана в ежедневието и реагираща емпатично на своите копнежи и мечти,което пък ще те "изстреля" на обществената сцена. wink
 
Форум » АСТРОЛОГИЯ » НАТАЛНА АСТРОЛОГИЯ » Марс в опозиция на Луната
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтов - uCoz